Πακέτα υποστήριξης ιστοσελίδας

Καθώς το internet γίνεται όλο και πιο δυναμικό, οι τεχνολογίες συνεχώς εξελίσσονται και η επιχείρησή σας μεγαλώνει, τα πακέτα υποστήριξης του delux design εξασφαλίζουν την ομαλή προσαρμογή του ιστοτόπου σας ώστε να συμβαδίζει με τις αυξανόμενες απαιτήσεις των επισκεπτών. Με την εμπειρία που διαθέτουμε, σας υποστηρίζουμε και σας συμβουλεύουμε για να έχετε μια δυνατή ιστοσελίδα!

Η νέα αυτή υπηρεσία που σας προσφέρουμε αποσκοπεί στην πιο υπεύθυνη και άμεση εξυπηρέτηση, ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Σημαντικό για εμάς είναι να προσφέρουμε ξεκάθαρη και υπεύθυνη πολιτική. Σας παραθέτουμε παρακάτω το κόστος των πακέτων υποστήριξης.

BASIC
49€/μήνα - 500€/έτος

Απόκριση 5-7 ημέρες

Υποστήριξη μέσω email
Διαχείριση domain & hosting
Διαχείριση πλατφόρμας και περιεχομένου
1 ώρα / μήνα
Συμβουλευτική (1 αίτημα/μήνα)
 
 
BUSINESS
99€/μήνα - 1000€/έτος

Απόκριση 3-5 ημέρες

Υποστήριξη μέσω email & τηλεφώνου
Διαχείριση domain & hosting
Διαχείριση πλατφόρμας και περιεχομένου
3 ώρες / μήνα
Συμβουλευτική (2 αιτήματα/μήνα)
Backups (αντίγραφα ασφαλείας)
αρχεία/βάση δεδομένων
30ημέρες/ημερήσια
 
DELUX
199€/μήνα - 2000€/έτος

Απόκριση 1-3 ημέρες

Υποστήριξη μέσω email & τηλεφώνου
Διαχείριση domain & hosting
Διαχείριση πλατφόρμας και περιεχομένου
10 ώρες / μήνα
Συμβουλευτική (απεριόριστο)
Backups (αντίγραφα ασφαλείας)
αρχεία/βάση δεδομένων
7ημέρες/ημερήσια
Καταγραφή ιστορικού ενεργειών

Για περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε τους γενικούς Όρους Χρήσης της υπηρεσίας ή επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιπλέον υπηρεσίες υποστήριξης

Η επαγγελματική ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό κατάστημα αποτελεί την ψηφιακή βιτρίνα, και για πολλούς πελάτες, την πρώτη επαφή με την επιχείρησή σας. Για να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας και να τους ενθαρρύνετε να προβούν στις ενέργειες που επιθυμείτε, το site σας απαιτεί τακτική παρακολούθηση και ενημέρωση.

Ανεξάρτητα από το αντικείμενο της επιχείρησής σας, η υποστήριξη και συντήρηση αποτελεί κλειδί για την συνεχόμενη επιτυχία του ιστοτόπου σας. Για να προσελκύσετε και να διατηρήσετε τους πελάτες σας, πρέπει να φροντίζετε για την καλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης και να παρέχετε σωστές και ενημερωμένες πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Updates

Σε τακτά χρονικά διαστήματα και κατόπιν συνεννόησης, γίνεται αναβάθμιση της πλατφόρμας διαχείρισης του ιστοτόπου σας, για λόγους ασφαλείας και συμβατότητας με τις νέες τεχνολογίες web.
από 350€

SEO Optimization

Με σύγχρονες τεχνικές, βελτιστοποιούμε την απόδοση της σελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης. Αυξήστε την επισκεψιμότητα, εμφανιστείτε όλο και πιο ψηλά στις αναζητήσεις και ξεχωρίστε από τον ανταγωνισμό.
από 50€/μήνα

Tracking Scripts

Για να μπορείτε να παρακολουθείτε αναλυτικά τα δεδομένα του ιστοτόπου, αλλά και για υπηρεσίες τρίτων, προσθέτουμε κώδικες καταγραφής όπως Google Analytics, Ecommerce Analytics, Skroutz Analytics, Linkwise κ.ά.
Περισσότερα

Google Adwords

Μέσα από μία καλά οργανωμένη καμπάνια, φροντίζουμε να εμφανίζεστε ψηλά στις αναζητήσεις ώστε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα και τις εισροές σε τοπικό, εθνικό ή διεθνές επίπεδο. Δωρεάν εκπαίδευση.
από 100€/μήνα

Website Redesign

Επειδή η τεχνολογία και ο σχεδιασμός web εξελίσσονται, βελτιώνουμε το σχεδιασμό της υπάρχουσας ιστοσελίδας σας, ώστε να έχει σύγχρονο και λειτουργικό design.

από 350€

Website Migration

Μεταφέρουμε την πλατφόρμα του ιστοτόπου σας σε πιο καινούρια και λειτουργική πλατφόρμα, χωρίς να χάσετε τα δεδομένα σας και το σημαντικότερο τα backlinks και το ranking που έχετε έως σήμερα.
από 450€

Γεφύρωση Eshop

Αναλαμβάνουμε τη γεφύρωση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος με το λογισμικό μηχανογράφησης της επιχείρησης (CRM, ERP) για ιδανική διαχείριση αποθήκης & παραγγελιών.
από 400€

Mobile Apps

Δημιουργούμε για εσάς, οποιαδήποτε ιδέα ή εργαλείο, σε mobile εφαρμογή για Android και IOS.
Περισσότερα